Nieuws Selectie

Laatste competitiewedstrijd in het teken van afscheid

3 juni 9:00  Op 2e pinksterdag speelt Ulftse Boys 1 haar laatste competitiewedstrijd van het seizoen 2021-2022. Voor meerdere mensen luidt deze wedstrijd ook een afscheid van dit elftal of zelfs van Ulftse Boys in. meer »

1142x gelezen

Ulftse Boys verdient een punt, maar verliest uitwedstrijd bij AD’69

12 maart 13:15  Dankzij storm Ciara, in combinatie met het overige slechte weer van de laatste tijd en het carnaval, werd het competitieprogramma de afgelopen weken flink op zijn kop gezet. Zo kon het gebeuren dat de ploeg van Martijn Meerdink op 2 februari zijn laatste competitiewedstrijd speelde, en pas afgelopen zondag na vier weken weer aan hoefde te treden. Het betrof een uitwedstrijd tegen subtopper AD’69, dat slechts één plek boven de ‘Boys’ stond. Een wedstrijd die gewonnen moest worden om het gat met de subtop te verkleinen naar drie punten. meer »


Ulftse Boys verslikt zich thuis in hekkensluiter MEC en verliest

3 februari 22:45  Nadat Ulftse Boys vorig week de competitie hervatte met een nipte uitoverwinning op v.v. Terborg, stond op zondag 2 februari de thuiswedstrijd tegen MEC op het programma. Een wedstrijd die gewonnen moest worden om aan te kunnen haken bij de ploegen in de subtop en bovenin de tweede periode mee te blijven draaien. Tijdens de openingswedstrijd van dit seizoen werd er met 1-1 gelijkgespeeld tegen de ploeg die inmiddels is afgegleden naar de laatste plaats op de ranglijst. meer »


Ulftse Boys komt winterstop uit met overwinning bij Terborg

28 januari 16:15  Op zondag 26 januari stond de eerste competitiewedstrijd voor het vlaggenschip van Ulftse Boys op het programma. Nadat de ‘Boys’ in de winterstop had gewonnen van derdeklasser v.v. Montferland, stond de altijd lastige uitwedstrijd tegen v.v. Terborg op ons te wachten. meer »


Ulftse Boys met ruime overwinning op SV Basteom de winterstop in

15 december 21:30  Bekijk hier de foto's gemaakt door Marco Giesenmeer »


Ulftse Boys wint thuis van hekkensluiter Keijenburgse Boys

8 december 21:30  Nadat Ulftse Boys vorige week voor de tweede week op rij een voorsprong verspeelde, was direct duidelijk wat de opdracht was tot aan de winterstop. Twee thuiswedstrijden, allebei tegen een ploeg die lager staat op de ranglijst en dus worden zes punten verwacht. Te beginnen afgelopen zondag tegen hekkensluiter Keijenburgse Boys op ’t Oerseveld. meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!