Aanleveren informatie website

De website wordt bij Ulftse Boys gebruikt als belangrijk informatiekanaal. Voor spelers en andere Boys-volgers is het leuk om zoveel mogelijk informatie over de club en zijn of haar team te lezen. Ieder team heeft zijn eigen pagina met daarop een teamfoto en de namen van de spelers/trainers. Trainers/leiders hebben de mogelijkheid mededelingen te plaatsen en wedstrijdverslagen toe te voegen. Maak gebruik van het contactformulier om informatie of aanpassingen te delen met de webredactie. 

Wedstrijdverslagen
Het is ook mogelijk om wedstrijdverslagen te plaatsen op de site. Het verslag kan ingestuurd worden door gebruik te maken van onderstaand formulier. Foto's en filmpjes of youtube-links kunnen gestuurd worden naar redactie@ulftseboys.nl.

Insturen wedstrijdverslag


Vul hieronder de clubnaam + team van de tegenstander op.
Het invoeren van de scheidsrechter hieronder is optioneel.
Alleen invoeren bij oefenwedstrijden verplicht
[doelpunten thuis] - [doelpunten uit]
Vul hieronder indien van toepassing de doelpuntenmakers in. Doelpuntenmakers als volgt weergeven:
minuut - doelpuntenmaker (assist) - type doelpunt (bv. intikker)
Een goede titel is natuurlijk wel zo leuk boven je verslag. Bedenk een passende titel en vul het hieronder in. Daarna voeg je in het tekstvlak je verslag toe. Probeer een goed beeld te geven van de wedstrijd en blijft uiteraard netjes!
Vul onderstaand in wie het verslag heeft geschreven en geef je e-mailadres op. Dit is ter controle of biedt de redactie de mogelijkheid contact op te nemen indien er vragen zijn. Het e-mailadres zal nergens anders voor gebruikt worden.


* = verplicht
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!