Pupil van de Week

Pupil van de week bij de wedstrijd:

8

Ulftse Boys MO11-1

11

0

0

Ik ben Suus Thomas, ik ben 8 jaar en voetbal al vanaf mijn 4e , maar sinds dit seizoen bij de Ulftse boys. Mo11 is mijn team, we hebben een super leuk team en doen het ook best goed!

18 november mocht ik pupil van de week zijn. De ulftse boys speelde tegen varsselder, altijd een spannende wedstrijd. Ik werd ontvangen door sabine en suzanne, fijn dat zij er waren want ik vond het best spannend. In de kantine mochten we wat drinken, en daar kreeg ik uitleg over de dag. Het was erg druk want het eerste had een mooi nieuw tenue gekregen.

Na het omkleden mocht ik mee naar de kleedkamer voor de wedstrijdbespreking, daarna de warming-up met de jongens... Dat was echt super tof!

Toen de wedstrijd begon mocht ik met de scheidsrechter mee het veld op, aftrappen en met de bal aan de voet richting het doel van de tegenstander... Goal! Helaas telde het doelpunt niet officieel mee. Tijdens de spannende wedstrijd mocht ik met een dekentje in de dug out zitten, want het was wel koud. 1-1 is de eindstand geworden. Nadien kreeg ik een bal met handtekeningen van de spelers en trainers, een beker en mocht ik met de aanvoerder op de foto!  In de kantine kreeg ik nog patat!

Dit was echt een super toffe dag!

Groetjes Suus Thomas

  

Overzicht pupillen van de week
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!