Pupil van de Week

Pupil van de week bij de wedstrijd:

9

ST: Ulftse Boys/GWVV JO11-1

14

0

0

2 december j.l.  mocht ik pupil van de week zijn. Papa en mama hadden dit geheim gehouden en dit was voor mij een hele grote verrassing toen ik dit te lezen kreeg in een gedicht wat bij deze tijd van het jaar hoort 

Mijn kleine broertje Nick die in de JO7-1 voetbalt en papa & mama mochten ook mee. Om 12.30 uur werden we opgewacht door Sabine en Sabrina en mocht ik mij in de bestuurskamer omkleden. Al snel werd ik opgehaald door aanvoerder Geert om mee te gaan naar de kleedruimte voor de tactische voorbespreking en daarna de warming up. 

De tegenstander was s.v. Dinxperlo en voordat de wedstrijd begon, mocht ik met de wedstrijdbal als eerste het veld op komen lopen, gevolgd door de scheidrechters en alle spelers. Ik heb een hele mooie gesigneerde UB bal gekregen en een bokaal van de Pupil van de week. Hier ben ik héél erg blij mee. Er zijn mooie foto’s van mij samen met de trainers en aanvoerder gemaakt. En ik mocht de wedstrijd openen met een schot op doel en toen kon de wedstrijd beginnen.

Helaas werd de wedstrijd niet gewonnen, dit was jammer. Ik hoop dat ik zelf ook ooit in het eerste elftal van UB mag voetballen. Als afsluiting kregen Nick en ik ook nog heerlijke friet en met een snack. 

Ik vond het superleuk om pupil van de week te mogen zijn en ik wil iedereen graag heel erg bedanken voor alles ! 

Groetjes van Dylan Rutjes

   
Overzicht pupillen van de week
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!