Pupil van de Week - v.v. Ulftse Boys

Pupil van de Week

Pupil van de week bij de wedstrijd:

9

ST: Ulftse Boys/GWVV/NVC JO11-2

12

0

0

De start van het weekend was voor de Pupil van de week niet zoals gepland. In de ArenA Ajax zien verliezen van Willem II en de dag erna een thuiswedstrijd met JO11-2 dik verliezen van Terborg. De papa van Siem was eerder die week gebeld door Sabine dat hij Pupil van de week mocht zijn. Een aantal weken geleden was een ploeggenoot van Siem Pupil van de week en toen gaf hij al aan dat hij dit ook graag een keer wilde zijn. Met een smoes werd hij zondag naar de Ulftse Boys gelokt, waarna Sabine hem vroeg of hij 'vandaag' pupil van de week wilde zijn. De blik van Siem was onbetaalbaar! Tuurlijk wilde hij dat, graag zelfs.

Met papa, mama en broertje Loet werd Siem ontvangen in de bestuurskamer. Na een rustige en gezellige ontvangst ging Siem zich omkleden en mee naar de wedstrijdbespreking. Na korte terugkeer in de bestuurskamer werd het tijd om warm te lopen. Zonder enige moeite grote rondjes lopen, rekken en stekken, rondo'tje meedoen en afwerken op doel. Terug naar de kleedkamer en klaarmaken voor de wedstrijd tegen de Keijenburgse Boys. Klaar om het veld op te gaan.

Siem voorop met wedstrijdbal, opstellen op de middenlijn, iedereen een highfive, tossen en opstellen. Voor de aftrap kreeg Siem een bal met handtekeningen van alle spelers en een aandenken van Pupil van de week.

Aftrappen!

Siem mocht de spelers van de tegenstander uitspelen en afronden op doel. Met een prachtige actie werd de laatste man uitgespeeld en afgewerkt op doel. Snel naar de zijlijn en de wedstrijd bekijken vanuit de dugout met de wisselspelers.

De wedstrijd was nog maar net begonnen en de Ulftse Boys maakte de 1-0 wat tevens de ruststand was. In de rust even opwarmen en klaarmaken voor de tweede helft. Ook hierin startte de Ulftse Boys voortvarend en werd de wedstrijd beslist door snel de 2-0 te maken. Ondanks de late 2-1 in blessuretijd kwam de overwinnen geen moment in gevaar.

Na het laatste fluitsignaal nog een laatste foto met de trainer en begeleider, waarna Siem lekker kon opwarmen in de kantine en werd getrakteerd op een hapje en drankje. Siem, maar ook papa, mama en broertje Loet vonden het een topmiddag, eentje om niet snel te vergeten. Bal en aandenken gingen maandag mee naar school. Trots als een pauw!

  


Overzicht pupillen van de week
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!