Wedstrijdsponsor Ulftse Boys-VIOD

24 oktober 2016 22:15


Wedstrijdsponsor Arc en Ciel

Deze week een bijzondere wedstrijdsponsor, even uniek als een regenboog.                                                   Arc en Ciel onze wedstrijdsponsor van deze week, heeft namelijk gekozen voor een franse bedrijfsnaam die letterlijk “regenboog” betekent.

Grote verschil tussen een regenboog en de firma Arc en Ciel is echter dat je de bedrijfsbus van Arc en Ciel veel regelmatiger ziet dan een regenboog. Arc en Ciel is namelijk volop in beweging !

Ouderdom komt met gebreken, maar om deze gebreken zo min mogelijk iemands leven te laten beperken biedt Arc en Ciel een breed assortiment aan zorghulpmiddelen. Niet alleen voor de wat oudere mens, maar ook mensen die op welke manier hulp(middelen) nodig hebben kunnen bij Arc en Ciel terecht voor advies op maat.

Om uw persoonlijke advies op maat nog duidelijker en inzichtelijker te maken beschikt Arc en Ciel zelfs over een ingerichte modelwoning waar vele producten staan opgesteld, klaar om te bekijken en te proberen. Deze modelwoning aan de Melkvonder 5 in Ulft is elke donderdag van 10 tot 16 uur te bezoeken, en wanneer iemand niet in staat is om zelf naar de winkel te komen dan zorgt de unieke haal-en brengservice van Arc en Ciel ervoor dat een bezoekje tóch mogelijk is !

Al ruim 8 jaar zorgen Robert en Angelique middels hun uitgebreide webshop                        (Zorghulpmiddelen online), hun maatwerk en het ruime assortiment hulpmiddelen van rollators tot sportbraces ervoor dat de mobiliteit van een ieder zoveel mogelijk gehandhaafd blijft.                           Wat de beperking ook moge zijn.

Hun bevlogenheid en kennis heeft er zelfs al toe geleid dat er een eigen sta-op-stoel is ontwikkeld, welke door een fabrikant exclusief voor Arc en Ciel wordt geproduceerd.

Vol enthousiasme en persoonlijke aandacht hebben Robert en Angelique van Arc en Ciel dus alle middelen en kennis in huis om een ieder weer te laten genieten van de dagelijkse dingen die zonder hun hulpmiddelen waarschijnlijk niet meer zo vanzelfsprekend zouden zijn.

Arc en Ciel, regenboog zonder een pot goud aan het einde, maar wel met middelen die zorgen voor een betere en langere mobiliteit en zelfstandigheid in eigen woonomgeving. Daar kan toch geen pot goud tegen op ?

Zie ook : www.arcenciel.nl / www.zorghulpmiddelenonline.nl  Ook te vinden op Facebook.

Binnenkort online: www.combitop-matrassen.shop

Wij steunen ook goede doelen. Kijk op Facebook voor onze actie Sophie en steun haar door te delen en liken van zorghulpmiddelenonline.nl!

 

 

 

 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!