Rapportage - v.v. Ulftse Boys

Rapportage

Op donderdag 10 maart 2022 is voor de leden een presentatie gegeven over de uitkomsten van de opdracht die aan werkgroepen is meegegeven in het kader van het Verkenningsonderzoek Verdergaande Samenwerking. Bij SDOUC is op hetzelfde moment de presentatie gegeven.

Acht werkgroepen, bestaande uit leden van Ulftse Boys en SDOUC, hebben een deelopdracht in het kader van het Verkenningsonderzoek Verdergaande Samenwerking uitgevoerd. Alle werkgroepen hebben in december 2021 hun bevindingen aan de Stuurgroep aangeboden.

De Stuurgroep heeft deze bevindingen samengevat in een rapport en dit rapport aangeboden aan de besturen van beide verenigingen.

Kern van de uitkomsten van het onderzoek is dat opgaan in één vereniging de beste optie is om een aansprekend voetbalaanbod te realiseren voor diverse categorieën spelers/speelsters met een keuze tussen prestatief en recreatief voetbal op een daarbij passende sportaccommodatie voor nu en de lange termijn.

Er is een locatieonderzoek gestart, waarbij de beide verenigingen samen met de gemeente en een onafhankelijk bureau (Newae) alle potentiële locaties onder de loep nemen. Daarna zullen meerdere locaties diepgaander worden onderzocht en zal uiteindelijk de meest geschikte locatie overblijven. De verwachting is dat de uitkomsten van dat onderzoek medio 2022 gepresenteerd kunnen worden. 

De volledige rapportage kun je openen via onderstaande link.


1200px-PDF_file_icon.svg.png


De presentatie van 10 maart kun je openen via onderstaande link.


1200px-PDF_file_icon.svg.png

 

 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!