Autobedrijf Ditters - Schweckhorst Wedstrijdsponsor Ulftse Boys - VVG’25

6 maart 2017 15:15


De wedstrijdsponsor van deze week zorgt ervoor dat er vele voetballertjes op een veilige manier ván en naar de uitwedstrijden worden gereden.
Auto’s onderhouden en veilig op weg sturen is namelijk de missie van onze wedstrijdsponsor.

Kon je vroeger bij je eerste auto waarschijnlijk nog om het motorblok heen lopen en met steeksleutel 13 en een hamer de meeste mankementen verhelpen, tegenwoordig is één blik onder de motorkap voldoende om direct in paniek te raken.

Niks steeksleutel 13 en hamer, dit is een klus voor de vakman !  Dus kun je ondanks een storing nog rijden, zet dan meteen koers naar Autobedrijf Ditters- Schweckhorst.

Autobedrijf Ditters-Schweckhorst heeft namelijk sinds 2002 al alle kennis en apparatuur in huis om je heilige koe helemaal door te meten, storingen op te zoeken en te verhelpen zodat je weer veilig de weg op kunt.

Maar uiteraard verhelpen de 5 vakkundig opgeleide en gemotiveerde monteurs onder leiding van Leon Schweckhorst en Freek Ditters ook mechanische problemen, kun je er ook terecht voor de verplichte APK-keuring en zie je geen licht meer aan het eind van de tunnel dan is er ook nog de mogelijkheid om uw koplampen te laten polijsten zodat alles weer helder verlicht wordt.

En ben je bang om de grip te verliezen ? Geen nood, dan kunnen ook de juiste banden worden geregeld.

 

De administratie wordt gedaan door Dorien en Petra, zodat men weet dat de verleende service beloond wordt met de bijbehorende betalingen.

De kinderen van Freek voetballen bij de sympathieke buren van GWVV, zoon Jurre voetbalt in de JO13-1 en dochter Senne trapt tegen de bal in de JO11-1.

Dat Leon een UB man is blijkt wel uit het feit dat hij trainer is van de JO15-2, waarin zijn zoon Mick voetbalt, en dochter Diede is fanatiek voetbalster van de MO15-1. En natuurlijk is hij zelf ook oud-voetballer.

Niet zo’n liefhebber van moderne auto’s vol met elektronica en de nieuwste snufjes ?                                 Geen paniek, ook voor de wat oudere types auto kun je bij Autobedrijf Ditters-Schweckhorst terecht.

Ongeacht merk of model, van Alfa Romeo tot Zastava, de kundige monteurs van                                Autobedrijf Ditters-Sweckhorst onderhouden elke auto goed en vakkundig met passie voor het vak, waarbij het persoonlijke advies zeker niet vergeten wordt.
En ben je toe aan een ander model, zoek je iets met meer luxe, een dikkere motor, of juist een klein zuinig modelletje ?

Vraag Leon en Freek dan om te helpen zoeken. Grote kans dat zij in no-time het gevraagde model of merk hebben gevonden en deze in perfecte staat afleveren, goed voor veel veilige kilometers.           Al dan niet met voetbaltalentjes op de achterbank !

AD Autobedrijf Ditters-Schweckhorst

De Hogenkamp 19

7071 EC Ulft

 

FACEBOOK : https://www.facebook.com/Autobedrijf-Ditters-Schweckhorst

WEBSITE     : http://dittersschweckhorst.adautobedrijf.nl

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!