Arc en Ciel Service Wedstrijdsponsor Ulftse Boys 1 – Doetinchem 1

25 april 2017 20:30


De wedstrijdsponsor van deze week laat alles op rolletjes lopen.
Want voor menigeen zijn de fietsen en scootmobielen van Arc en Ciel Service een bijzonder prettig hulpmiddel om zolang mogelijk zelfstandig mobiel te zijn én te blijven.

Voor mensen met een beperking, maar ook voor de al wat oudere medemens en iedereen die wat moeite heeft met zijn of haar mobiliteit biedt Arc en Ciel Service namelijk een op maat en deskundig geadviseerde oplossing in de vorm van aangepaste fietsen, scootmobielen of rollators.

Een lekker fietstochtje voor de wat beperkte medemens is dankzij de aangepaste fietsen van Arc en Ciel Service weer mogelijk.

Fietsen met trapondersteuning, met drie wielen of welke aanpassing ook gewenst, Richardo van Aalst zorgt er samen met zijn vrouw Ingrid voor dat alle klanten alle aandacht krijgen die ze verdienen.

Dankzij het werken op afspraak bent u als klant er zeker van dat er alle tijd wordt genomen om zodoende tot een uniek, op maat gemaakte oplossing te komen die garant staat voor vele jaren verlenging van de zelfstandige mobiliteit.

 Een aangepaste fiets of een scootmobiel koop je namelijk niet zomaar, maar enkel en alleen omdat het nodig is. Dan wil je als klant goed voorgelicht en geadviseerd worden.

Daarom is het mogelijk om bijvoorbeeld proefritten te maken, heeft Arc en Ciel Service landelijke dekking en heeft een zeer goede prijs / kwaliteitverhouding.

Deze klantgerichte aanpak zorgt ervoor dat klanten uit het gehele land en zelfs uit het buitenland de weg naar Arc en Ciel Service weten te vinden.

En zijn er vele, veilige en soepele kilometers gemaakt met de op maat gemaakte fiets of scootmobiel dan kan men ook voor het benodigde onderhoud terecht bij Arc en Ciel Service.

Of is er iets te enthousiast gefietst, en zijn er brokken gemaakt dan repareert Richardo van Aalst deze weer vakkundig, zodat er weer vrolijk verder gereden kan worden.

En is de schade zodanig dat er niet meer gefietst of gereden kan worden, dan beschikt Arc en Ciel Service over een breng en-haal service.

 Maar zelfstandig mobiel blijven is niet alleen aangepast fietsen of rondkoersen met een scootmobiel, ook aanpassingen aan de woning kunnen het leven weer wat aangenamer maken wanneer het lichaam niet helemaal meer doet wat de geest wil.

Arc en Ciel Service regelt zelfs kleine bouwkundige aanpassingen zodat het motto van Arc en Ciel Service werkelijkheid kan worden : ‘blijf zelfstandig en mobiel’.

    

Bent u dus in de situatie dat er wat hulp nodig is bij de mobiliteit, ga dan eens vrijblijvend langs bij Arc en Ciel Service en laat u adviseren. Richardo en zijn vrouw Ingrid zullen u graag hun collectie van topmerken fietsen en andere hulpmiddelen laten zien en u deskundig adviseren zodat er wellicht weer een nieuwe wereld opengaat.

Kortom : blijf zelfstandig en mobiel !

   

Arc en Ciel Service                                         

’t Goor 37

7071 PC Ulft

Tel : 0315 – 33 02 11

www.arcenciel-service.nl             https://www.facebook.com/arcencielserviceulft

info@arcenciel-service.nl

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!