Vrouwen 1 maakt zich op voor halve finale KNVB Beker District Oost

23 april 2018 8:30


De dames van Vrouwen 1 spelen aankomende zaterdag 28 april 2018 om 16.00 op ‘t Oerseveld een wedstrijd die bij winst een finale plaats voor de KNVB-beker District Oost oplevert.

Na de poulefase waarin SHE, Gendringen en Warnsvelde Boys waren vertegenwoordigd, wist het team van trainer Henk Bouwman gestaag door te stoten naar de kwartfinale via winst op GVA, NSVV FC Kunde en AVIOS/DBV. In de kwartfinale was de tegenstander Vrouwen 1 van Nijmegen en in deze harde wedstrijd wisten de “Girls” de winst op hun conto te schrijven door inzet, strijd maar met name door ware teamspirit te tonen.

Aanstaande zaterdag wacht in de halve finale de volgende tegenstander: vrouwen 1 van Oranje Nassau uit Almelo. Een tegenstander die nogal indrukwekkend oogt, gelet op het feit dat ze meerdere wedstrijden in de bekercompetitie hebben gewonnen met klinkende cijfers. Maar met de wedstrijd tegen Nijmegen in het geheugen hebben wij er vertrouwen in dat het team Vrouwen 1 aanstaande zaterdag wederom haar klasse laten zien en vechten voor wat ze waard zijn!

Kom allen aanstaande zaterdagmiddag om 16.00 uur naar ’t Oerseveld en moedig de dames aan in deze bijzondere wedstrijd. Toegang is gratis.Download wedstrijdposter

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!