Bijeenkomst jeugdtrainers / leiders Ulftse Boys/GWVV

27 augustus 2018 20:30


Afgelopen vrijdag werd in het Dorpshuus van GWVV de eerste bijeenkomst gehouden waarbij de jeugdtrainers/leiders van Ulftse Boys en GWVV waren uitgenodigd.

In het afgelopen seizoen zijn de formele stappen gezet om de samenwerking op gebied van jeugdteams te bekrachtigen. Deze kickoff voor de begeleiding van de jeugd voor het komende seizoen was één van de eerste sessies waarin alle jeugdleiders van GWVV en Ulftse Boys bijeen zijn gekomen en vormde een mooie start van deze samenwerking.

De ontvangst op het complex van GWVV was in één woord geweldig. Een prachtige fleurige ballonnenboog, de ene zijde in de kleuren van GWVV en de andere van Ulftse Boys, versierde de entree. Het openingswoord werd gehouden door Mike Frazer, bestuurslid GWVV. Hij gaf in het kort aan hoe het proces van samenwerking is verlopen. Maurice Aalders van de Technische commissie (TC) legde vervolgens een aantal praktische zaken uit, waaronder de presentatie van de leden van de TC en de jeugdcoördinatoren over de verschillende teams.

Door de samenwerking beschikt de jeugdafdeling van Ulftse Boys / GWVV nu over 24 jeugdteams, die begeleid worden door 85 trainers/leiders. Steven te Lintum, ook lid van de TC, gaf een toelichting over het beleid van de TC en ging in op de ondersteuning voor trainers via de app VTON (Voetbal Technische Ontwikkeling Nederland).

Na afloop van deze bijeenkomst werd door beheerder Bennie Mulder een rondleiding voor geïnteresseerden gegeven over de accommodatie van GWVV. Daarna werd nog door veel betrokkenen in de kantine nagepraat, onder andere over het nieuwe voetbalseizoen. 


   

   

   

   

   

   

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!