Brullende leeuwtjes en welpen op t Oerseveld

6 juli 2021 8:15


Lees verder

Zaterdag 3 juli was het dan eindelijk zo ver. Na een gek seizoen waarin veel werd getraind en weinig wedstrijden werden gespeeld, mochten de jongens en meiden van de J07 zich weer opmaken voor  een echt Champions League Mini Toernooi. En eindelijk mocht er ook weer publiek op het Oerseveld.

Getooid in echte shirtjes speelden de 6 teams van NVC/UB51/SDOUC/GWVV én ook een delegatie van VV Etten de sterren van de hemel. Alles wat ze in het afgelopen seizoen hadden geleerd op de Ulftse Voetbalschool werd in de praktijk gebracht. Truukjes, dribbelen en scoren werd aan het uitzinnige publiek getoond. Na 3 wedstrijdjes, kruisfinale en grote finale was Team Zwart Wit de grote winnaar. Maar zoals het gaat in de J07, was iedereen winnaar en werd er door Olga en Johnny snel chips en Ranja verzorgd.

Intussen werden ook de Welpen op het terrein welkom geheten op ‘t Oerseveld. Ook zij mochten op t grote veld spelletjes doen en samen met Bram en de stagiaires van het Graafschap College springen, klauteren, voetballen. De grote stier was het meest favoriet.

Dankzij het perfecte weer en natuurlijk de goede zorgen van de horeca vrijwilligers was het voor de kinderen én de ouders en opa’s en oma’s een leuke ochtend. Aan het einde heeft iedere speler nog een echt diploma van de Ulftse Voetbalschool gekregen als bewijs dat ze allemaal veel geleerd hebben in het afgelopen seizoen.

Namens de trainers en begeleiders van de J07 en de Welpen, bedankt voor het leuke seizoen en tot na de zomervakantie !

 

 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!