Jeugdindelingen seizoen 2022/2023

13 juni 2022 20:00


Ulftse Boys, SDOUC, GWVV, NVC en Etten

Het afgelopen half jaar is er wederom hard gewerkt aan het realiseren van de indelingen voor het nieuwe seizoen. Bijgaand tref je alle indelingen per leeftijdscategorie aan.

Zoals het er nu naar uit ziet zullen we met maar liefst 35 jeugdteams starten waar in totaal 452 jeugdspelers zijn ingedeeld en we nu al 110 begeleiders hebben ! Alhoewel we nog steeds enkele begeleiders zoeken zijn we er erg trots op dat op enkele teams na de begeleiding weer grotendeels is ingevuld.

Hoe verder?

Spelers en/of ouders worden door de nieuwe begeleiding geïnformeerd via een Whatsapp groep die wordt aangemaakt door de begeleiding van de teams. Waar mogelijk gaan de meeste teams nog 1 of 2x met elkaar trainen. Ook deze communicatie zal via de app groepen verlopen.

Lid worden of iets betekenen in de begeleiding?

  • Wil je op korte termijn een keer meetrainen met jouw leeftijdsgenoten?
  • Ben je nog geen lid van één van onze verenigingen en wil je weten in welk jongens- of meisjesteam jij volgend seizoen zou kunnen voetballen?
  • Ben je nog niet gevraagd maar wil je wel iets betekenen in de begeleiding van de jeugd?

Neem dan contact op met de Jeugdcoördinator van deze leeftijdscategorie.

Vragen of opmerkingen over de indelingen?

Heb je op dit moment een vraag of een opmerking over de indelingen of zie je jouw naam niet staan bij de indelingen? Stuur dan een e-mail naar de Jeugdcoördinator van de leeftijdscategorie waar het over gaat. Hij of zij verzamelt alle binnengekomen e-mail berichten en zal binnen enkele dagen met een reactie komen.

Welke jeugdcoördinator en het email-adres kun je vinden in de betreffende PDF file.

Uiteraard kun je ook altijd iemand anders van de TC aanspreken of gebruik maken van de aanspreekpunten van de betrokken verenigingen.

De gepubliceerde indeling is met grote zorgvuldigheid gemaakt, maar het kan natuurlijk altijd zo zijn dat er een fout ingeslopen is. Ook kan het zo zijn dat bij nieuwe aanmeldingen in een bepaalde leeftijdscategorie alsnog wordt overgegaan tot het vormen van een nieuw team of tot een herindeling.

Tot zover, succes met de voorbereidingen op het nieuwe seizoen!

1200px-PDF_file_icon.svg.png 1200px-PDF_file_icon.svg.png 1200px-PDF_file_icon.svg.png
1200px-PDF_file_icon.svg.png
1200px-PDF_file_icon.svg.png             

 

 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!