Casper Koenders nieuwe hoofdtrainer van Vrouwen 1 Ulftse Boys: - v.v. Ulftse Boys

Casper Koenders nieuwe hoofdtrainer van Vrouwen 1 Ulftse Boys:

13 juni 2023 11:00


Lees verder

De vrouwen 1 van Ulftse Boys gaan het nieuwe voetbalseizoen 2023 - 2024 van start met aan het hoofd Casper Koenders. Casper is de opvolger van Dennis Kock die volgend seizoen jeugdtrainer wordt van de JO17-1.

Casper heeft een aantal jaren ervaring als trainer in het vrouwenvoetbal. Afgelopen seizoen heeft hij de vrouwen van het ST-team Terborg/Silvolde/AjaxB getraind en daarvoor de vrouwen van het ST-team Terborg/Silvolde/VVG '25 en het vrouwenteam van SDOUC. Hij heeft zelf ook tientallen jaren gevoetbald, waarvan meerder jaren in de hoofdmacht van SDOUC.

Casper zal samen met de speelsters en de overige begeleiding bestaande uit Ruben Wissing, Daan Bruins, Maurits Gilsing en Simone Hansen, verder bouwen aan het team om zo goed mogelijke resultaten te behalen. Doordat de vrouwen afgelopen seizoen kampioen zijn geworden in de 4e klasse zullen ze volgend seizoen gaan strijden in de 3e klasse.

Wij heten Casper van harte welkom bij Ulftse Boys en wensen hem en de rest van de begeleiding en het team veel succes toe.
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!