Frans te Pas nieuwe voorzitter Ulftse Boys

1 december 2014 12:45


Op de Algemene Ledenvergadering (ALV), afgelopen donderdag 27 november 2014, is ook een bestuursverkiezing geweest.

Op de Algemene Ledenvergadering (ALV), afgelopen donderdag 27 november 2014, is ook een bestuursverkiezing geweest. Bij deze verkiezing is Frans te Pas door de ALV benoemd als voorzitter van Ulftse Boys.

Frans heeft, nadat hij was benoemd, de leden bedankt voor het in hem gestelde vertrouwen. Hij gaf ook aan dat hij een taak als deze niet alleen kan doen. Hij liet weten dat hij blij is met het huidige team bestuursleden en de vele vrijwilligers. Tevens gaf hij aan dat hij hoopt dat leden positief zullen reageren als hem of haar wordt gevraagd of ze de vereniging willen ondersteunen bij een bepaalde klus of taak.

Naast oud-voorzitter Jan Löverink is tijdens de ALV, ook afscheid genomen van Robert Postma. Robert werd bedankt voor zijn inzet in de afgelopen jaren. Robert gaf aan dat hij Ulftse Boys een hele warme club vindt en dat hij de afgelopen jaren met veel plezier deze taak op zich heeft genomen.

De nieuwe voorzitter heeft aan de ALV uitgelegd welke taken op dit moment door de huidige bestuursleden zullen worden uitgevoerd. Tevens heeft hij aan de ALV aangegeven dat het bestuur op zoek zal gaan naar een kandidaat voor de functie Technische Zaken. Hierbij is aan de ALV toestemming gevraagd om, indien aan de orde, deze persoon de bestuurstaken al ad-interim uit te laten voeren, waarbij dan bij de eerstvolgende ALV, de desbetreffende persoon formeel zal voorgedragen. De ALV heeft hiermee ingestemd.

Hieronder een schema van de huidige bestuursleden en taakverdeling.

Functie/taak

Situatie per 27-11-2014

Voorzitter  

Frans te Pas

Secretaris

Linda Migchelbrink

Penningmeester

Marco Gebbinck

Bestuurslid   Technische Zaken

Vacant

Bestuurslid   Dames/Meisjesvoetbal

Rene Bruens

Bestuurslid   Jeugdzaken

Marc Sollman

Bestuurslid   Beheer en Onderhoud

Wilbert Haverdil

Bestuurslid  

Vacant

 

 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!