Ulftse Boys en Mecking's Sportshop langdurige partners

11 februari 2015 13:00


Voetbalvereniging Ulftse Boys en Mecking's Sportshop uit Ulft zijn een dubbele langdurige samenwerkingsovereenkomst aangegaan.

Enerzijds betreft  het levering van sportkleding en sportmaterialen en anderzijds sponsoring van de voetbalvereniging. Deze week werd in de nieuw ingerichte kantine de overeenkomst ondertekend door voorzitter Frans te Pas en eigenaar Wouter Mecking van Mecking's Sportshop.
 
"We zijn erg blij met deze overeenkomst", zegt Frans te Pas. "Met Mecking's Sportshop hebben we een trouwe leverancier van al onze sportkleding en overige sportmaterialen. Door de merken Hummel, Stanno en Derby Star is de kwaliteit en sportieve uitstraling van onze vereniging gegarandeerd. Tevens hebben we met Mecking's Sportshop een sponsor in huis die al vele jaren onze vereniging steunt en blijft steunen."

 Mecking's Sportshop is samen met Stravers Promotions kledingsponsor van het tweede herenteam en steunt de vereniging op meerdere fronten. De leden van Ulftse Boys profiteren ook privé van deze overeenkomst. Op vertoon van het lidmaatschap krijgen zij korting op de aankoop van voetbalschoenen.

  
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!