Pupillenkamp 2016

27 juni 2016 10:30


Van vrijdag 10 juni tot en met zondag 12 juni heeft Ulftse Boys op de prachtige minicamping “Het Bosland” te Zelhem, bijna 100 pupillen ontvangen. Het Pupillenkamp had dit keer als thema “Jungle”.

De ouders en kinderen moesten bij de entree zich letterlijk een weg banen door de jungle-tent om veilig hun overnachtingsplek te bereiken. Het kamp was wederom een hele beleving voor de jeugd. De 10 groepen, met geweldige namen zoals De Stampende Olifanten, De Slingerende Apen en De Groene Glibbers, hebben zich elke dag ingezet bij de diverse spellen om zo punten te winnen.

 Er waren allerlei behendigheidspellen, een speurtocht, een nachtspel , een spooktocht en levend mens-erger-je-niet en als klapper op de vuurpijl een luchtkussen als tafelvoetbalspel. Het enthousiasme van de kinderen was enorm; er werd veel gelachen en iedereen zette zich 100% in.

De keukendames zorgden er natuurlijk voor dat er voldoende eten was en ook de jarigen onder ons, werd niet vergeten. En op zaterdagavond konden de kinderen zich opwarmen bij het kampvuur onder het genot van een hapje en drankje.

De laatste dag hadden de kinderen nog een bosspel en de begeleiding zorgde samen met de extra vrijwilligers weer  dat de tenten opgeruimd werden en iedereen weer tevreden naar Ulft terug kon keren.

Het was weer een kamp waar de organisatie, begeleiding en kinderen met heel veel plezier op kunnen terugkijken! Allemaal bedankt (ook de vrijwilligers die hebben meegeholpen bij de voorbereidingen, de opbouw en het afbreken van het kamp!).

De foto’s van dit kamp kun je zien via de volgende links :

De Voorbereiding
De eerste dag
De tweede dag, deel 1
De tweede dag, deel 2
De derde en laatste dag

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!