Ziekenhuusballeke 2019

Afgelopen donderdag was er weer 't Ziekenhuusbälleke, dé carnavalsavond, in de kantine van Ulftse Boys. Na maanden van voorbereiding is de Vriendenkring er weer in geslaagd om van deze avond een succes te maken.

Als eerste natuurlijk de prinsenpresentatie. De voorzitter van de Vriendenkring, John moest helaas mededelen dat de nieuwe prins van het ziekenhuusbälleke helaas een week of twee geleden was ontvoerd door een inboorlingenstam. De afgelopen weken is op de achtergrond druk overleg gevoerd met deze inboorlingen om ervoor te zorgen dat de prins toch op tijd vrij gelaten zou worden.

De inboorlingen hadden echter een ander idee, maar kwamen wel naar het ziekenhuusbälleke.Hangend aan een stok werd de ontvoerde prins meegevoerd de kantine in waarna hij verdween in de grote ketel. Een paar voetbalschoenen er bij in om beter te laten voetballen, een beetje zout erbij want het was een flauwe kerel, een paar plaatjes van mooie vrouwen om het allemaal wat pittiger te maken, efkes roeren, een beetje opstoken, en ja hoor, klaar !

Daar was hij dan, Prins Roy I van het Ziekenhuusbälleke 2019 !De officiële plichtplegingen volgde met uiteraard het voorstellen van de hofhouding en de raad van elf waarna Prins Roy I zijn proclamatie voorlas.

De hoogheid van Iseldonk, prins Ton werd naar voren geroepen voor een woordje en voor het uitwisselen van de onderscheidingen.Na een drelleke muziek van DJ Raymond van Osch was het tijd voor de eerste artiest van de avond. Hij is al jaren een graag geziene gast op de buhne bij de Boys, Sniederke !Daarna was het de beurt aan de volgende artiest, Volkerts Frituur Schuur ! Een prachtig optreden over vetje, zijn vrouw en zijn werk in de frituurschuur.De volgende artiesten, ook al jaren op de buhne op deze donderdagavond, het dweilorkest van Iseldonk, Over de Rooie. Zoals altijd weer een feest !De volgende twee artiesten zijn ook al jaren van de partij bij het Ziekenhuusbälleke. De achterlijke neaven hadden een fantastisch mooie musical geschreven voor dit jaar. De organisatie ging echter niet akkoord met de duur, dik twee uur. Er was dus flink geschrapt in het script zodat de musical was ingekort tot precies 11 minuten...

Een musical over de fusie van Ulftse Boys en SDOUC tot de nieuwe club SDOUB...De laatste, afsluitende artiest Daniel Schmitz heeft de afgelopen jaren ook al in vele creaties bij het Ziekenhuusballeke op het podium gestaan, dit jaar wederom een geweldig optreden, de laatste artiest van de avond, Willem Pieterse, H... H... Heey !De Gouden Inzetpil

De uitreiking van de "Gouden Inzetpil", een award voor bewezen diensten of een speciale inzet voor de Boys het afgelopen jaar, ging dit jaar naar niemand minder dan Linda Migchelbrink ! Van harte gefeliciteerd !
Vervolgens was het de beurt aan DJ Raymond om de rest van de avond te voorzien van muziek waardoor het nog een tijdje erg gezellig bleef bi-j de Boys.Het was weer een geslaagde avond bi-j ut Ziekenhuusbälleke.Namens Prins Roy I van het Ziekenhuusbälleke nog een fijne carnaval gewenst en tot volgens jaar in de kantine van de Boys !

Kijk voor meer foto's op de Facebook pagina van de Vriendenkring

Kijk ook hier voor meer foto's:

Achter de coulissen
Prinsenpresentatie, optredens en sfeer
De Gouden Inzetpil 

Meer weten over het Ziekenhuusballeke, wie is er nog meer Prins geweest, hoe ging het er in het verleden aan toe, klik hier voor de historie !

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!