10 - 1

Silvolde SSL2

SSL1

19 maart 2016 8:30

Met een gewijzigde formatie begonnen we vanochtend aan de wedstrijd tegen Silvolde. Fiene kon namelijk haar talenten tonen bij de ME2, waardoor wij aanvulling kregen vanuit de mini-F in de persoon van Job Heesen.

Vandaag stond Julia in het doel en dat deed ze uitstekend. We begonnen goed aan de wedstrijd en al snel scoorde Mahdi het eerste doelpunt. De tweede, gemaakt door Job, volgde niet veel later. Silvolde werd sterker en scoorde de aansluitingstreffer. Even later bracht Job het verschil weer op twee, door de 3-1 binnen te schieten. Dit was tevens de ruststand.

Na een welverdiend bekertje ranja en een koekje begonnen we aan de tweede helft. Mooi om te zien dat het goede spel van de eerste helft weer werd opgepakt. Het werd snel 6-1 door een eigen doelpunt en twee doelpunten van Mahdi. Jade, Anouk, Emy en Thijs vochten mooie duels uit en zochten in enkele gevallen de combinatie. Er zat zelfs een mooie aanval tussen, waarbij er eerst enkele keren werd overgespeeld, voordat de bal in het doel werd geschoten.

Thijs beloonde zijn goede spel met een doelpunt, waarna Job met drie doelpunten de eindstand van 10-1 op het scorebord bracht.

De eerste overwinning is een feit. Een mooie teamprestatie waarin iedereen zijn/haar rol had.
Goed gedaan! We gaan vol goede moed weer naar de volgende wedstrijd.