2 - 1

VIOD 10 (zon)

Mannen zondag, 6, 7e klasse 15

18 september 2016 9:30

Thuis tegen VIOD is toch één van de betere wedstrijden die ik de laatste tijd van ons heb gezien. Er word zeer goed gevoetbald maar toch duurt het tot de 20e minuut dat Teun een 100% kans niet weet te verzilveren op aangeven van Alfred.

Toch wil Walter VIOD wel helpen door een strakke terug speel bal op Mike te geven waar een corner voor VIOD uit komt.
We blijven kansen krijgen maar het duurt zelf tot de tweede helft voor er gescoord word.

Een diepe bal van achteruit van Coen naar Arno die op links al diep was gegaan. Hij zet de bal strak voor en Walter hoef er alleen maar zijn teen tegen te zetten en het is 1-0 (precies zoals op de training).

Ook scoort Walter de 2-0 via een corner. Weer een assist van Arno.
VIOD doet nog iets terug via een in de ogen van velen, handbal. Maar de scheidsrechter keurt hem goed. We spelen de wedstrijd goed uit en zo blijven de punten in Ulft.