1 - 4

Zelhem 5 (zon)

Mannen zondag, 6, 7e klasse 15

19 februari 2017 9:30

Zelhem thuis kan zwaar zijn. Uit was het een doelpunten festijn (7-4). We beginnen zeer goed aan de bal, veel  beweging zonder bal en aanvallers verdedigen mee waar nodig, zoals afgesproken.

Al in de eerste twee minuten krijgen we grote kansen toch moeten we wachten tot de derde minuut als Marto een diepe bal op Peter geeft. Hij loopt nog enkele meter door ziet Frank op komen en kaats de bal. Frank schiet hem direct in de linker boven hoek 1-0.

Een goed begin. Zelhem komt niet echt in zijn spel en wij krijgen kansen en om zelfs uit te lopen naar 3 of wel 4-0 via Frank, Teun, Peter,
maar nee net niet. Helaas is het dan toch Zelhem die in de 25e minuut de 1-1 maakt via een snelle counter. Mike heeft voor rust nog enkele goede reddingen en zo blijft het 1-1 tot de rust.

Wissels worden ingezet en gaan voor een tweede helft zoals de eerste. De mannen weten dit ook toch moeten we al binnen een kwartier 2 man wisselen Peter en Jordy raken beiden geblesseerd en Frank en Teun komen er weer in. Door de vele wisselingen komt er even een klad in het spel dat Zelhem zeer goed uitbuit door al binnen 5 minuten te scoren via een vrije trap. (In mijn ogen was deze houdbaar) 1-2.

H
ierna krijgen we enkele leuke aanvallen maar Maarten mist één van de deze kansen om gelijk te maken. Zelhem maakt nog de 1-3 en 1-4 zodat we toch weer aan de verkeerde kant staan van de overwinning.

Er moet gezegd worden dat er zeer goed gevoetbald is en als we deze lijn doorzetten kunnen we hoog eindigen op de ranglijst.