0 - 1

GWVV 1 (zon)

Mannen, 1, 4e klasse C

8 april 2018 14:00

Op zondag 8 april stond de burenruzie tussen Ulftse Boys en GWVV op de planning in de 4e klasse C. Een altijd beladen wedstrijd, die bol staat van strijd. De eerste editie tussen beide teams ging dit seizoen naar GWVV. Ulftse Boys hoopte op revanche.

Beide teams begonnen rommelig. Het veld was lastig bespeelbaar en GWVV liet Ulftse Boys komen. Er werd weinig afgedwongen door beide teams. Ulftse Boys probeerde wel, maar werd niet écht gevaarlijk. In de 33e minuut werd de geblesseerde Jesse Rijntjes vervangen door JP Luciana. Ulftse Boys ging aanvallender spelen om meer druk op de Varsselderse defensie te geven. De ruststand was 0-0. Na rust viel Mike Zastrow al snel in voor Rik Perloy, die ook geblesseerd het veld verlaatte. In de 90e minuut werd een Varsselderse invaller diep gestuurd na balverlies rond de middellijn. De invaller kon de bal over Jaap Bouman heen wippen, waardoor de wedstrijd werd beslist: 0-1 voor GWVV. Een teleurstellend resultaat voor Ulftse Boys, dat mee wil doen voor een periodetitel.