Ulftse Boys krijgt flink pak slaag op bezoek bij v.v. Terborg

Terborg 1 (zon)

7 - 0

30 september 2018 14:00

Het eerste van Ulftse Boys mocht afgelopen zondag bij v.v. Terborg op bezoek. Daar ging het elftal van trainer Patrick Visser op zoek naar de eerste driepunter van het seizoen, na het 3-3 gelijkspel in de openingswedstrijd tegen SVGG Megchelen. Alle ingrediënten waren aanwezig voor een mooie pot voetbal. De grasmat lag er prima bij en ook het weer was goed. De opstelling was als volgt: Jaap Bouman; Justin Tempels, Thom Wassink, Jesse Rijntjes; Mitchel Meuleman, Wouter Kok, Jochem Robben, Muhammed Aras; Jean-Pierre Luciana, Stefan Mijnen en Harm Keuben. Op de bank zaten Caz de Ruyter, Dion Robben, Dirk Siemes, Joost Huls en Sean Kapelle.

Echter na een kwartier spelen konden alle mooie ideeën en afspraken de prullenbak in. Het stond immers al 3-0 voor v.v. Terborg door stuk voor stuk persoonlijke fouten, die wel met fantastische schoten werden afgestraft. Terborg was feller en het lukte Ulftse Boys niet om grip op de wedstrijd te krijgen. Nog binnen het half uur maakten de gastheren er ook nog 4-0 van. De ‘Boys’ kregen vlak na de vierde treffer de mogelijkheid om ook op het scoreformulier te komen, maar spits Stefan Mijnen miste een strafschop. Enkele minuten voor rust incasseerden de gasten ook nog een vijfde treffer. Een zwakke terugspeelbal van Muhammed Aras werd onderschept door de Terborgse spits die alleen op doelman Jaap Bouman af kon gaan: 5-0. Dit was ook de ruststand.

De tweede helft was niet veel anders. Terborg strafte de fouten af en liep nog uit naar 7-0. Aan Ulftse zijde werd er met het inbrengen van Caz de Ruyter iets meer gevoetbald op het middenveld. Desondanks kwamen de rood-wit-blauwen niet verder dan een afstandsschot op de paal van diezelfde Caz de Ruyter. De scheidsrechter van dienst begreep dat de blessuretijd weinig zin zou hebben en floot na stipt negentig minuten af voor het einde van een zeer teleurstellende wedstrijd.

Het was in Terborg een totale off-day voor de Ulftse ploeg, die deze zondagmiddag simpelweg niet opgewassen was tegen een veel feller v.v. Terborg. De ‘Boys’ hebben volgende week heel wat goed te maken voor het Ulftse publiek dat, ondanks de wanvertoning van hun ploeg, de hele wedstrijd bleef kijken. Het elftal van trainer Patrick Visser treedt dan op het eigen Sportcomplex ’t Oerseveld aan tegen KSH uit Harreveld. De wedstrijd start om 14:00 uur.