Ulftse Boys 4 (zon)

Mannen, 4, Groep 2 131

24 augustus 2014 11:30

onbekend

Het seizoen 2014-2015 is weer van start na een mooie afsluiting van het vorige seizoen in Ospeldijk zijn nu alle peilen weer gericht op een evenaring of zelfs verbetering van de prestatie van vorige seizoen. De eerste wedstrijd van dit seizoen begint in Varsselder tegen GWVV 4 voor de beker.

Om half 12 plaatselijke tijd is de aftrap. Vanaf het begin is het duidelijk dat wij de baas zijn op het veld. De bal word direct opgeëist en blijft goed in de ploeg. Dit vele balbezit leidt al snel tot kansen. Na enkele kansen gemist te hebben is het in de 14min raak. Chris schiet op aangeven van Nico de 1-0 binnen. De rest van de eerste helft blijft hetzelfde beeld geven wij hebben bal bezit en krijgen kansen echter in de afronding moeten we nog scherper worden. Na 43e minuten en 1 afstand schot van tegenstander als enigste wapenfeit waar Piet adequaat op reageert is het weer raak. Nu is de Nico die na een mooie pass van Steven af kan ronden net voor rust is het 2-0. Met een lekker gevoel gaan we rusten het enige puntje van kritiek is de afronding.

In de rust wisselen we 3 keer om iedereen aan het spelen te laten komen. Gideon, Raymond en Dennis komen in het veld voor Nico, Roel en Rob.

De tweede helft blijft hetzelfde beeld geven we blijven de betere ploeg en hebben controle over de wedstrijd. En leggen nu en doen goed spel op de mat tot aan de afronding. Enkele goede kansen zijn aan ons niet besteed. Echter dit heeft alles te maken met de voorbereiding. Tot op heden is vooral de aandacht gevestigd op het conditionele gedeelte en nog niet op de killersmentaliteit. Dat we er op het conditionele vlak goed op staan bleek vooral uit het feit dat BA ontzetten veel meters voor de ploeg maakte, en onze uitmuntende vlaggende grensrechter alles op de voet volgde. Ons spel zag er et verdere verloop ook goed uit veelal werd goed de diepte gezocht en gebruik gemaakt van de snelheid. Dit leidde ook in de tweede helft nog tot 2 doelpunten. De 3-0 kwam op naam van Beer na goed aangeven van de voor Steven ingevallen Mark. En het slotakkoord was in de 88 min voor Chris die mooi binnen kopte na een voorzet op maat van Sander. Kortom met een 4-0 eindstand mogen we tevreden terugkijken op onze eerste wedstrijd dit seizoen.

Rest ons verder Marco, Steven, Roel en Nico te bedanken voor hun inzet voor ons team. Ze hielpen ons deze wedstrijd onze afwezigen en langdurig geblesseerden op te vangen. En uiteraard een dank voor onze trouwe supporters schare en in het bijzonder Kay Jansen onze scorende verdediger die er dit seizoen wegen een kruisband blessure niet bij is maar uiteraard zeer fanatiek langs de zijlijn was te vinden. En Remco Römer net trotse papa geworden van dochter Suuz maar al weer trouw langs de lijn aanwezig.