Silvolde 6 (zon)

Mannen, 5, Groep 2 113

24 augustus 2014 9:30

De eerste wedstrijd van het seizoen is altijd moeilijk in te schatten.
We weten wat we zelf kunnen. En mijn schatting is dat we deze wedstrijden moeten kunnen winnen.
We beginnen goed enkele kansjes krijgen we maar worden nog niet genut.
Toch komen we door onoplettendheid op een 0-2 achterstand.
Met een geluk komen we op 1-2 en ook de 2-2 is een gelukkig gegeven penalty.
Een speler krijg de bal via zijn knie op de hand . En regels zijn regels binnen de zestien is dit een penalty. Het geeft nog wel even een tumult maar gelukkig kunnen we door resoluut optreden van de twee aanvoerders en scheids kunnen we de wedstrijd vervolgen. Door in de rust enkele wijzigingen in het elftal kunnen we in de tweede helft het afmaken. Silvolde krijgt enkele kansen maar Ronnie staat op zijn plaats en houd stand. Kevin, Gerben en Teunis maken er 5-2 van waarna toch Silvolde weet te scoren en de eind stand 5-3 is. De punten zijn binnen.