7076AD
VARSSELDER
tel. 0315-630414

24 oktober GWVV– Ulftse Boys 4-3

Eindelijk stond de derby weer op het programma. De boys gingen op de fiets, na de wedstrijdbespreking in Ulft, richting de Buitenham. Er was zoals gewoonlijk veel publiek en de temperatuur was aangenaam. De volgende 11 begonnen aan de aftrap: Nino van Osch, Geert Althoff, Jordy Schepers, Stefan Mijnen, Paul Veerbeek, Jochem Robben, Sjoerd te Boekhorst, Edo van Hal, Cas Heuvels, Twan Kraan en Harm Keuben.

De Boys krijgen in het begin van de 1e helft moeilijk grip op het offensieve spel van de mannen uit Varsselder. Dit resulteerde in enkele mogelijkheden voor de thuisploeg. In de 28e minuut was het dan ook raak. De snelle aanvaller werd 1 op 1 gezet en schiet de bal met een stift over Nino: 1-0.  Na de tegengoal wordt Ulftse Boys wakker en spelen ze iets meer op de helft van de tegenstander. Daar kwamen echter weinig tot geen serieuze mogelijkheden uit. Tot de blessuretijd van de eerste helft: iIn de laatste minuut legt Geert Althoff de bal perfect klaar voor Harm Keuben die de bal in de goal kopt.

In de tweede helft kwamen er 2 nieuwe mannen in de ploeg. Zowel Stefan Mijnen, als Harm Keuben moeten noodgedwongen worden gewisseld in verband met blessures. Milan Robben en Jean-Pierre Luciana komen hiervoor in de plaats.

In de tweede helft was het al snel raak voor de thuisploeg. Jochem Geerts maakt zijn tweede van de middag. In de 58e minuut wordt het 3-1 door een geplaatst schot van Dominiek Seinhorst. De wedstrijd lijkt gespeeld, tot in de 83e minuut de aansluitingstreffer wordt gemaakt door Cas Heuvels. Cas schiet de bal die onderweg van richting is geraakt, over de keeper. De stand is 3-2. Ulftse Boys krijgt weer hoop, maar dit is snel weer voorbij. Een minuut later is Cas de Neling verantwoordelijk voor de 4-2 op het scorebord. De Boys doen in de laatste minuut nog wat terug via een goal in de kluts door Caz de Ruyter, maar dit is niet genoeg en blijven de punten in Varsselder na een doelpuntrijke zondagmiddag.

Volgende week komen de mannen uit Miste op bezoek in Ulft. Ulftse Boys - MEC wordt zondag 31 oktober om 14:00 uur op ’t Oerseveld gespeeld.