Ulftse Boys geeft overwinning weg in laatste seconden

Peeske 't 1 (zon)

Mannen zondag, 1, 4e klasse D

26 oktober 2014 14:00

Frazer, B.C.M.

Zondag 26 oktober trad de Boys aan tegen ’t Peeske uit Beek. De Boys speelde hun laatste wedstrijd tegen HC’03 uit Drempt, deze wedstrijd ging helaas verloren ondanks het redelijke spel van de Ulftse ploeg. De wedstrijd tegen ‘t Peeske was een goede maatstaf voor de Ulftenaren. Als de boys wint sluit het aan bij de middenmoot.

Trainer Stephan Fleming begon met de volgende elf namen: Bouman, Van den Heuvel, Siemes, Te Lintum, Aalders, Althoff, Rijntjes, Gebbinck, van Beek, Mijnen en Perloy.

In de eerste helft was er weinig spectaculairs te beleven van beide kanten. De Boys creëerde weinig kansen en rond de dertigste minuut keken de mannen ook nog tegen een achterstand aan. De linksbuiten van ’t Peeske kon de bal geheel vrij voorgeven en deze werd simpel afgerond door de Beekse spits.

In de tweede helft stond er een heel ander Ulftse Boys op het veld. Met veel strijdlust probeerde de Boys de druk op ’t Peeske op te voeren. Dit resulteerde al snel in een doelpunt door goed doorzetten van de rechtsbuiten Jorn van Beek. Deze goal rook naar meer en Jorn kon zijn tweede goal van deze middag aantekenen op voorgeven van Jesse Rijntjes. De koek was nog niet op en het was wederom Jesse Rijntjes die zijn directe tegenstander (hij is de bal nog steeds aan het zoeken) prachtig uitspeelde en de bal klaarlegde voor de sterke middenvelder Geert Althoff, die de bal geplaatst binnen kopte.

De Boys lijkt voor het eerst in vier weken tijd een wedstrijd winnend over de streep te trekken ware het niet dat in de 85e minuut ’t Peeske voor de eerste keer na rust op de helft van de Boys kwam en met een goede voorzet de 3-2 binnen kon koppen. Meteen uit de aftrap hierna werd de bal verspeeld en dribbelde een Beekse speler door de verdediging van de Ulftenaren. De linksbuiten gaf goed voor en binnen 1 minuut gaf de Boys de zege uit handen. Wat 3 punten hadden moeten zijn, werd er uiteindelijk maar 1. Een fikse domper aangezien de Boys deze wedstrijd absoluut meer had verdiend!

Graag willen we alle supporters bedanken die de Boys week in week, uit blijven steunen. Wij hopen dan ook dat we ook de volgende wedstrijd weer op u kunnen rekenen!