5 - 1

Pax F4

F-pupillen zaterdag, F3, 5e klasse 31

25 oktober 2014 9:00

Onze meiden hadden vandaag Pax uit Hengelo op het programma staan. Pax stond in de stand gelijk aan onze meiden en hadden dus ook 5 wedstrijden gespeeld en 5 punten. Dat betekende dat er voor de meiden kansen lagen om te kunnen winnen.

We gingen enthousiast van start en qua voetbal ging het gelijk op de eerste 10 minuten van de wedstrijd. Wat erg mooi om te zien is, is dat onze meiden steeds beter beginnen te combineren, elkaar zoeken en ook vinden, en dat resulteerde in prachtige acties op het doel van onze tegenstander.Door 2 goals van Juul gingen we de rust in met een verdiende stand van 2-0.

Door de meiden op het goede aan te spreken en te belonen gingen ze nog veel enthousiaster de 2e helft in. We zouden die gasten uit Hengelooooo wel ff oprollen.

Al snel maakte Emma de 3-0 en Saffa zorgde voor een snelle aansluitingstreffer 4-0. Pax kon dat niet op zich laten zitten en wilde niet verliezen van een meidenteam. Na een mooie aanval van Pax en de enige keer dat onze keeper Anne in moeilijkheden kwam werd het 4-1. Uiteindelijk wonnen wij met 5-1 nadat er vanuit het middenveld via de linkerflank een mooie combinatie werd opgebouwd en Megan Venhorst kon scoren.

Stand ; 6e plaats; gespeeld 6, gewonnen 3, verloren 3; 9 punten!