2 november 2014 14:00

Rootseler, R. van

Zondag 2 november 2014 trad Ulftse Boys aan tegen Sportclub Rijnland in Lobith.

Trainer Stephan Fleming begon met de volgende elf spelers. Bouman, Van den Heuvel, Siemes, Te Lintum, Rijntjes, Althof, Gebbinck, Ten Broek, Van Beek, Mijnen en Perloy.

In de eerste helft begon Ulftse Boys met beter voetbal dan Rijnland. Onder andere Perloy kreeg een paar kansen. Helaas resulteerde dit niet tot een doelpunt.

Ook Van Beek haalde een paar keer de achterlijn, de voorzet kwam net niet bij onze spitsen aan. Ulftse Boys probeerde de druk op te voeren. Dit resulteerde in de 25e minuut tot een doelpunt, helaas werd deze afgekeurd door de scheidsrechter op aangeven van de grensrechter.

Rijnland probeerde met lange ballen kansen te creëren, maar echt gevaarlijk werd het niet voor de Ulftse Boys. De rust werd ingegaan met 0-0.

Met een ongewijzigd team trad Ulftse Boys in de tweede helft aan. Wederom probeerde Ulftse Boys de aanval in te zetten, maar zonder resultaat. Doordat in de 67e minuut de bal goed viel kon de speler van Rijnland scoren. Hierdoor keek de boys tegen een achterstand van 1-0 aan.

Na deze goal  besloot de trainer te Lintum naar het middenveld door te schuiven om meer druk uit te oefenen op de tegenstander. Dit resulteerde tot meer mogelijkheden en Ulftse Boys werd hierdoor wat sterker. De verdediging van Rijnland werd terug gedrongen.
In de 88e minuut kreeg Ulftse Boys een corner, deze werd door Gebbinck genomen.
De bal viel tussen de keeper en Ten Broek, Ten Broek was hier alert en tikte de bal binnen.
De stand 1-1.

Eén minuut later had Perloy nog een kans, maar helaas raakte hij de bal net iets teveel met de buitenkant. De Boys kwam in  de slotfase nog goed weg, een inzet van Rijnland belandde gelukkig op de paal.

Bouman, Van den Heuvel (Palm), Siemes (Gerritsen), Te Lintum, Rijntjes, Althof, Gebbinck, Ten Broek, Van Beek, Mijnen en Perloy.

Het 1e elftal wil hun supporters bedanken voor hun steun tijdens de wedstrijd. Hopelijk tot ziens bij één van de volgende wedstrijden van ons elftal.