2 - 8

Ulftse Boys JO9-1

F-pupillen zaterdag, F1, 3e klasse 13

8 november 2014 9:45

Vandaag stond de wedstrijd tegen Trias F4 op het programma. Na een rustig begin werd er in de 3e minuut gescoord. Uit een corner kopte Silas Immink de bal onhoudbaar in de goal. Het duurde tot de 13e minuut voordat er weer gesoord werd. Ditmaal was het Ties Smeitink die uit een corner met zijn hoofd raak kopte. 5 minuten later scoorde Jory Verhey na goed voorbereidend werk van Ties. Met een 3-0 voorsprong gingen we met een goed gevoel rusten. Meteen na rust werd er wederom uit een corner gescoord door Ties. In de 8e minuut van de 2e helft scoorde Trias de 1-4. Na deze goal gingen de jongens het tempo opvoeren. Binnen tien minuten werd er 4 x gescoord door de volgende spelers:
Ties Smeitink, Jory Verhey, Max te Lintum en Dirk Slutter.
In de laatste minuut kregen we nog een goal tegen (2-8)