4 - 3

VVG '25 5 (zon)

Mannen zondag, 5, 7e klasse 15

16 november 2014 9:30

Vooraf denk je dit wordt een moeilijke wedstrijd . Mede door dat wij de laatste jaren moeilijk voetballen tegen een tegenstander die onder ons staan.

Toch gaan we met goede moet de wedstrijd in. Dat blijkt ook wel want Teun schiet na 5 minuten een mooie aanval die via Marto, Gerben en weer Marto daarna bij Teun de 1-0 binnen. Nog geen twee minuten later mist hij echter net de bal om ook al de 2-0 binnen te tikken.

De 2-0 komt er toch via Teun die een goede assist geeft aan Nick en die schiet van 25 meter de bal strak op doel. de keeper kan hem net niet keren en de bal rolt in het doel 2-0.

Zou je denken dat gaat lekker maar schijn bedriegt. Met twee hele grote verdedigings-fouten komt VVG terug naar 2-2.

Nog voor de rust komen we op 3-2 door een goede combinatie van Marto,Nick Marto die de bal voorzet op Gerben.

Hopend in de tweede helft dit door te zetten en uit te lopen naar een hogere score  moet ik  u helaas teleur stellen, We blijven wel kansen creëren maar ze gaan er niet in. VVG daar in tegen maakt wel weer een doelpunt en zo staat het in de 55e minuut alweer 3-3.

Toch komt er weer een mooie aanval via Mikel (keeper) die een diepe bal speelt op Frank. Hij schermt de bal goed af en ziet Bram diep gaan. Hij speelt de bal in de diepte en Bram geeft een mooie voorzet po de door gelopen Teun die niet kan misschien en scoort met het hoofd de 4-3.

Kansen komen over en weer maar er wordt niet meer gescoord deze wedstrijd  en zo houden we toch de punten thuis .