Ulftse Boys verliest na spannende wedstrijd

Vogelenzangweg 31
7071PT
ULFT
tel. 0315-683725

Zondag 8 oktober was het zover, de tweede thuiswedstrijd van vv Ulftse Boys tegen FC Dinxperlo. Na de goede wedstrijd van vorige week willen de mannen uit Ulft de goede lijn doorzetten tegen het ongeslagen Dinxperlo. De 11 namen die beginnen aan de wedstrijd zijn: Hidde Vinkenvleugel, Twan Kraan, Pim Slutter, Stefan Mijnen, Joris Beumer, Jochem Robben(A), Caz de Ruyter, Omar Osman, Kees Weijers, Jelle Immink en Dominiek Seinhorst. Ook werd de bank warm gehouden door wederom een sterke opstelling: Mo Staring, Wouter Bluemink, Joran Lanke, Harm Keuben, Jeremy, Milan Robben en Edo van Hal.

De wedstrijd begon voorzichtig met heen en weer een counter maar de 22 heren keken de kat even uit de boom. In minuut 29 kreeg Ulftse Boys een goede kans die helaas niet leidde tot een goal. In de omschakeling scoort Dinxperlo echter wel de 0-1. Na deze goal had Ulftse Boys het even moeilijk maar hield het achterin dicht.

De tweede helft nam Ulftse Boys het stukje bij beetje over en toonde lef aan de bal, maar tot grote kansen kwam het helaas niet. Met drie nieuwe krachten in het veld probeerde Ulftse Boys tot een gelijkmaker te komen. In minuut 75 kreeg Ulftse Boys de grote kans op de gelijkmaker, maar helaas werd de bal wederom niet in de goal gekopt. Tot verdere mogelijkheden kwam het niet en de scheidsrechter floot af tot grote opluchting van Dinxperlo.

Volgende week gaat Ulftse Boys proberen de rug te rechten tegen Gendringen. Hierbij kunnen we de steun van onze supporters goed gebruiken. We hopen velen van jullie dan ook te zien op zondag 15 oktober om 14:00 op sportpark de IJselweide.