5e staat ook laatste wedstrijd met 0 punten

3 - 0

Ulftse Boys 5

Mannen zondag, 5, 7e klasse 15

7 mei 2015 19:00

De laatste  wedstrijd van dit seizoen spelen we op donderdagavond. Op verzoek van SVGG. De wedstrijd tegen de nummer twee kan lastig worden. Dus willen we gelijk druk zetten en de lange bal eruit halen. Dit lukt ten dele. SVGG krijgt hier door enkele kansen, maar Mike staat goed te keepen. Samen met de verdediging houden ze de 0.

Ook Gerben komt een paar keer goed langs zijn man maar de voorzetten krijgen geen vervolg tot doelpunt. Frank lukt het niet om de bal achter de keeper te werken en zo blijft het 0-0.

Toch krijgen we een tegenslag te verwerken. Een aanval van SVGG op links wordt onderbroken door een fluitsignaal van de scheidsrechter. Er zou gedrukt zijn in de zestien waardoor een speler valt en hij wijst dan ook resoluut naar de stip. (Achteraf hoor je dat de speler struikelde over de voeten van Marto.) Mike is kansloos en we gaan rusten met 1-0. wat in mijn ogen wel 1-2 had kunnen zijn als we de kansen hadden gemaakt.

De tweede helft zetten we nog meer druk wat toch wel kansen oplevert die erin mogen. SVGG kan hierdoor lekker counteren en dat levert in de 65e minuut een doelpunt op voor ze: 2-0 . Ook wordt het nog 3-0 in de laatste minuut.

Een Zwaar seizoen voor het 5e. Spelers die bijna het hele seizoen geblesseerd zijn of spelers die je moet uitlenen naar zowel aan het 1e-2e-3e-4e. Toch mogen we niet klagen. We hadden hoger op de ranglijst kunnen staan maar ondanks uitleen en veel blessures hebben we het goed gedaan.

Uiteraard bedank ik ook de spelers die over het hele seizoen bij ons hebben meegedaan. Zeker Mike Aalders die bijna de helft van de competitie heeft gekeept bij ons (12x)

Opstelling: Mike, Marco (Kevin 70e), Jasper, Coen, Marto, Nick (Bram 70e), Maarten, Daan, Jordy (Alfred 45e), Frank, Gerben.