MvR 1 (zon)

Mannen zondag, 1, 4e klasse D

15 maart 2015 14:00

Rootseler, R. van

Na twee trainingen met de nieuwe trainer Edwin Hoogerdijk stond de wedstrijd tegen voetbalvereniging MvR uit ’s-Heerenberg deze zondag op de rol.

Vanaf het begin werd er goed en compact gespeeld met verzorgd voetbal. Na een snelle aanval over een aantal schijven (waar Rik Perloy goed overzicht hield en de loopactie van Roel Gebbinck bediende) kon Roel Gebbinck de bal beheerst langs de uitkomende keeper in de goal tikken. ( 1-0 )  Aan het einde van de 1e helft werd de doorgebroken Rik Perloy in het  16-meter gebied neergehaald door een verdediger van MvR. De scheidsrechter wees naar de stip op 11 meter, maar gaf tot ieders verbazing geen kaart. Roel Gebbinck maakte zijn 2e doelpunt van de middag door de bal hard  in de hoek te plaatsen. ( 2-0 )

Daar waar voor rust de duels gewonnen werden, werd bijna ieder duel om zowel de eerste als de tweede bal verloren na rust. Ook werd duidelijk dat MvR het team op een aantal plaatsen had omgegooid. Dit pakte goed uit voor MvR want binnen een kwartier maakten zij drie doelpunten. ( 2-3).
Daarna waren er aan beide zijden nog grote kansen maar dit hielp de Boys niet meer naar een gelijkspel. De strijdlust was aanwezig maar het goede samenspel van de eerste helft niet meer.

Het is te hopen dat de goede inzet van de 1e helft wordt doorgetrokken naar de volgende wedstrijden zodat er punten gehaald worden tegen het degradatie spook.