Vogelenzangweg 31
7071PT
ULFT
tel. 0315-683725

Donderdag 11 april stond er voor de Ulftse Boys wederom een competitiewedstrijd op het programma. Na de overwinning van afgelopen zondag willen de heren uit Ulft deze goede lijn doortrekken en deze kans krijgen ze tegen Angerlo Vooruit.

Na lang wikken en wegen kwam Wilco Geerts met de volgende 11 namen : Hidde Vinkenvleugel, Joris Beumer, Milan Robben, Stefan Mijnen, Max te Lintum, Jochem Robben, Wouter Bleumink, Kees Weijers, Cas Heuvels, Jelle Immink en Harm Keuben.

Ook werd de bank goed bezet: Mo Staring, Omar Osman, Pim Slutter, Dominiek Seinhorst en Caz de Ruyter.

Ulftse Boys begint sterk en scherp aan de wedstrijd. Zo liepen de mannen uit Angerlo meer achteruit dan vooruit. Hierdoor werden de boys meermaals gevaarlijk, met als hoogtepunt het doorbreken van Jelle aan de rechterkant de verdediger zag geen andere mogelijkheid en trok de jonge ondernemer uit ulft naar de grond. ROOD! de vrije trap die wij doorvoor kregen schoot Stefan slapjes in de handen van de keeper. Een aantal minuten later schiet na een mooi lopende aanval Wouter Bleumink de 1-0 binnen. Niet veel later schiet Angerlo ook een bal binnen na het ongelukkig verwerken van de bal. Ruststand: 1-1.

De tweede helft kunnen we kort over zijn, het was niet best aan Ulftse kant. Zo maakte Wouter de man van de 1-0 een overtreding met al geel op zak. Hij kreeg daardoor een rode kaart en een penalty tegen, 1-2. Daarna liep Angerlo weg en maakte snel daarna de 1-3. Hiermee was de wedstrijd gespeeld en eindigt de wedstrijd in een teleurstellend resultaat.

Zondag mogen de Ulftse Boys de rug weer rechten tegen S.V Kilder. De mannen kunnen uw steun goed gebruiken, wij hopen u zondag 14 april te zien op sportpark 't Oerseveld.