28 maart 2015 9:00

Wedstrijd verslag door Gerard Wijnia.

Time to separate the men from the boys is met onze clubnaam niet een heel handige uitspraak, maar dat was wel het recept voor de moeder der derbys welke vandaag op het programma stond.
De "andere kant" van Ulft kwam op bezoek en er was alles aan gelegen om te laten zien dat wij de baas van Ulft zijn.

De wedstrijd begonnen wij met een licht overwicht maar de gasten boden prima tegenstand en hun keeper weerhield ons meerdere malen van een snelle voorsprong.
Na een minuut of 10 was de ban eindelijk gebroken, na een mooie solo actie van Essad wist Bram de bal binnen te tikken.
Een paar minuten later was het een voorbereidende actie van Essad die Stijn in stelling bracht welke de toeschouwers van de thuisploeg in extase bracht.
SDOUC E3 kreeg nog even een opleving en wist de eer te redden door er 1-2 van te maken.
Nog voor rust was het Essad die een schot afvuurde die op de kruising uiteenspatte waarna hij uit de rebound alsnog de 3-1 binnen kon tikken.

Na rust was het gauw gebeurd met de tegenstand, de conditie van de gasten bleek niet voldoende om de raspaarden van Ulftse Boys af te stoppen.
Alle eer gaat hier naar het trainers kwartet van de Boys welke week in en week uit met de jongens aan de slag gaan.
We zien de jongens met de week conditioneel en positioneel sterker worden.
Waar begin van het seizoen iedereen nog op een kluitje liep, zie je nu dat ze de bal mooi overspelen en elkaar vooral de bal ook gunnen.
We zetten onze pet af voor Roy, Freddy, Dion en Gino.

Het overwicht resulteerde in een waar stormvloed op het vijandelijke doel.
Bram, Stijn, Melaad, Daan, Lukas T, Hielke en Marlon hadden allemaal de kans om de score uit te breiden maar het was hun ditmaal niet gegund.
Lukas K had ter herinnering van Hugo Walker nog een gigantische pegel in gedachte, Komt dat schooooooooootttttttt.............net naast.
De laatste 10 minuten was het weer tijd voor de Essad show, met 3 goals waarvan 2 in de laatste minuut bracht hij de eindstand op 6-1.

Wij verstevigen onze koppositie en staan halverwege de competitie fier aan kop!