Arno Visser (schot)
Remco Kolks (schot)

Mannen zondag, 5, 7e klasse 17

11 oktober 2015 9:30

Een onbekende tegenstander. Dus net als alle wedstrijden gaan we van ons eigen kunnen uit. Combineren en veel bewegen zonder bal! En uiteraard de kansen maken die we krijgen. Wat helaas nog niet echt wil vlotten.

Kansen hebben we in persoon Bart, Peter, Frank. ze staan oog in oog met de keeper maar schieten de bal niet binnen. Intussen verricht Mike een actie die je als trainer liever op de training ziet dan in het veld. Hij speelt een man uit en schiet de bal dan naar voren. Een tweede keer speelt Coen op Mike nu raakt hij hem zo verkeerd dat het een corner word. Uit de corner komt Winterswijk op 0-1. Ze komen zelfs op 0-2 doordat er teveel mensen in de aanval zijn Marto en Arno gaan beiden diep. Arno speelt Frank aan die speelt tegen de keeper. Deze heeft de bal, waardoor Winterswijk snel kan Counteren en uit die counter word het 0-2.

In de rust gaan Frank en Alfred eruit. En Roy en Maarten komen erin. We gaan met volle moet de tweede helft. Nu moeten we de kansen wel maken. Nick krijgt al gelijk een kans maar schiet voorlangs. Winterswijk heeft een klein veldoverwicht in het begin maar ze scoren niet.

Iets later combineren Coen, Bart, Walter van achteruit over het midden veld. Nick gaat diep en Walter speelt hem aan. Nick gaat door tot in de zestien en schiet, maar zijn schot wordt nog net tot corner verwerkt door de keeper. Met nog tien minuten te gaan zet Walter druk op de linker verdediger Hij ontfutseld hem de bal bij de zijlijn en schiet hem voor. Daar staat Arno al te wachten om hem in de verre hoek te schieten 1-2.

Nu we gescoord hebben gaan we op zoek naar de gelijkmaker. Deze komt er 3 minuten voor tijd. Remco aan de bal en hij loopt twee man voorbij. Hij kijkt, de lange hoek is vrij en schiet hem buiten bereik van de keeper binnen 2-2.

In de laatste minuut krijgen we nog een corner. Bart krijgt hem op zijn hoofd maar helaas gaat hij net over.

Toch een goede tweede helft gezien. En als we dit zo door zetten komen de punten van zelf.

Foto's gemaakt en geplaatst door Jeroen Tempels.