Eerste overwinning binnen voor Ulftse Boys F3

Datum

27 februari 2016 8:30

Accommodatie

Onbekend

Een koude maar mooie zonnige ochtend brengt ons op de velden van sportpark Zuid. Het is vroeg, de zon is nog maar net op, maar stipt om 8:30 uur klinkt het startsignaal van de aftrap voor de Boys. Na het verlies van vorige week lijkt hun niets meer in de weg te staan, de boys is duidelijk aanwezig op sportpark Zuid. Ze zijn continue in balbezit en laten mooi samenspel zien.  In eerste instantie wil er nog geen doelpunt vallen. Al zijn er genoeg kansen voor de boys het wil maar niet lukken om de bal het net in te krijgen.  Doordat ze gefocust zijn en goed blijven rondtikken met elkaar wordt dan uiteindelijk in 18e minuut de bal voortreffelijk in de kruising geschoten. De boys gaan met een goed gevoel de rust in. Precies een kwartier later staan de jongens met een gefocuste blik weer op het veld. Ze laten zien dat zij vandaag de baas zijn en dat ze de winst niet uit handen gaan geven. In de 28e minuut wordt met een hard schot de 0-2 een feit voor de boys. Doordat de ze aanvallend spelen komt DZC nog wel eens terug via de counter. Maar die aanvallen worden door de snelle jongens op het middenveld en achterhoede makkelijk opgevangen. Ook de keeper speelde daarin een belangrijke rol. In de laatste 5 minuten van de wedstrijd weten de boys hun spel nog even te bekronen door vanuit een corner de bal erin te koppen. Jongens jullie lieten weer mooi voetbal zien, het was een lust voor het oog!