UB Oldies Toernooi 11 april 2015

Het rondtrekkende gezelschap van de onderlinge competitie van de 40+ voetballers, waaraan ook de Ulftse Boys Oldies aan meedoen, kreeg zaterdag 11 april een vervolg bij Ulftse Boys. In deze laatste ronde, voordat de play-offs (vrijdag 29 mei bij sc Varsselveld) gespeeld worden, waren nog heel wat mutaties in de stand mogelijk. Vooraf was het speelschema aangepast omdat één team helaas had afgezegd. Het was spannend, doelpuntrijk en uiteindelijk werd de stand door de verrassende uitslagen flink door elkaar gehusseld.

Voetballend was het voor de Ulftse Boys geen goede dag. De twee wedstrijden die in deze speelronde door de UB Oldies werden gespeeld gingen beiden verloren. In de derby's tegen de veteranen van sc Silvolde (2-1, doelpunt door Rick Overbeek) en VVG'25 (2-0) konden we helaas onze faam niet waarmaken. Misschien hadden we wel teveel spelers waardoor we door het vele wisselen niet in het ons vertrouwde tikkie-takkie-voetbal kwamen. We duikelden in de stand van de tweede naar de vierde plaats, die overigens wel recht geeft tot de gewenste play-offs. Één voordeel hierbij is dat we Rheingold aus Emmerich ontlopen in de halve finale. Rheingold won dit seizoen alle wedstrijden glansrijk. Het is dan ook de favoriet voor het kampioenschap die ze voorgaande jaren ook al behaalden. Een ausgeglichene Mannschaft met een goede Torhüter, Mittelfeld mit enorme Laufpensum en verschillende Torjäger. Opnieuw zullen we in de play-offs aantreden tegen sc Silvolde en kunnen we revanche nemen. We behouden kans op de titel, maar dan moeten we op 29 mei bij sc Varsselveld uit een ander vaatje tappen.

Financieel was het voor Ulftse Boys wel een goede dag. Gebruikelijk gaan alle teams even op bezoek in de kantine van de gastheer en dus ook deze avond. Van te voren hadden we alle teams netjes uitgenodigd om onze fraai verbouwde kantine te komen bekijken. Onder het genot van een drankje en een hapje werden alle uitslagen, de nieuwe stand en een aantal actie-foto's van die avond op het grote scherm gepresenteerd.

Het was lang gezellig en we kunnen tevreden terugkijken. Met dank aan de organisatoren, de scheidsrechters Emiel Hoogland werd, de fotograaf Jeroen en het kantinepersoneel. We toonden aan dat we als club het gastheerschap goed beheersen.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!