2017

Afgelopen donderdag was er weer 't Ziekenhuusbälleke, dé carnavalsavond, in de kantine van Ulftse Boys. Na maanden van voorbereiding is de Vriendenkring er weer in geslaagd om van deze avond een succes te maken.

Er werd gestart met een prinsenpresentatie gerelateerd aan de afvalscheiding in de Oude IJsselstreek. Daarop volgde een ingestudeerde drumsolo met rolcontainers als trommel, waaruit prins Pascal de 1e te voorschijn kwam, onder begeleiding van muziek van het Safri Duo. Met de keuze van de prins, Pascal de 1e, hebben we een echt Boys-persoon weten te strikken. Voor Pascal, die voetbalt in een hecht vriendenteam, was de samenstelling van zijn raad dan ook niet zo moeilijk was. Een mooie proclamatie bracht hij ten gehore, met als adjudanten Jolanda Rutjes en Miranda Giesen in het bijzijn van zijn ouders.

Hierna volgde er verschillende top-acts. 

Al vele jaren zijn Daniel Schmitz en Vincent Nijhof de buitenlandse inzenders die ieder jaar maar weer een ander typetje weten neer te zetten met schitterende doordachte woordspelingen en grappen.

Muzikaal wordt 't Ziekenhuusbälleke zoals gewend ondersteund door een afvaardiging van de feestband "over de Rooie". Zij maken er altijd weer een waar carnavalsfeestje van.

Ook geen onbekende binnen de boys is Linda Michelbrink, die ook iedere keer weer een top-act weet neer te zetten.

Het gehele gebeuren wordt grappig aangekondigd door 1 achterlijke neef, Chris Teunissen. Hij krijgt het zelfs voor elkaar om zichzelf aan te kondigen als afsluiting met een wederom spetterende act van de "Achterlijke neaven" met hun internationale, nationale en locale grappen.

Naast het onderscheiden van alle prominent heeft Pascal als dank voor zijn ouders ook zijn ouders voorzien van een onderscheiding.

De uitreiking van de "Gouden Inzetpil", een award voor bewezen diensten of een speciale inzet voor de Boys het afgelopen jaar, ging dit jaar naar de groep commerciële zaken met als afgevaardigde Walter Heuberg, die zich daarnaast ook altijd weer bezighoudt met de versiering van de kantine.

Bij deze willen wij dan ook iedereen bedanken voor de komst, de inzet voor wederom een geslaagd Ziekenhuusbälleke! "Das mien een bak".

Bekijk hier de foto's - 1 !
Bekijk hier de foto's - 2 !
Bekijk hier de foto's - 3 !
Bekijk hier de foto's - 4 !

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!