6 - 0

FC Trias 9 (zon)

Mannen zondag, 5, 7e klasse 15

12 oktober 2014 9:30

Ze zeggen, Waar je op traint, moet er in de wedstrijd uitkomen. Ik kan zeggen dat het vandaag wel juist is. Goed combinatie voetbal met veel beweging en gelukkig ook doelpunten. (Niet dat alles goed ging, maar het begin is er.)

Door in het begin van de wedstrijd gelijk de aanval te kiezen krijgen we in de 5e minuut al een corner. Coen zet hem op Daan kopt maar de keeper red nog, de bal komt echter nog op hoogte bij Nick die hem alsnog in kopt 1-0. Ook de 2-0 van Coen en de 3-0 van Alfred komen voort uit een corner. Trias probeert nog wel iets terug te doen, maar echt gevaarlijk zijn ze niet geweest in de eerste helft.

De tweede helft begint hoopvol als we in de 68e minuut een vrije trap krijgen. Coen speelt hem strak over de links waar Daan als een speer achteraan rent om hem nog met links voor te kunnen zetten waar Frank op de juiste plaats staat om hem in te tikken 4-0.

Ook de 5-0 is een aanval zoals we graag zien langs de lijn. Nick krijgt een ingooi rechts van het veld en gooit naar Coen. Hij speelt Alfred in, Coen is doorgelopen en zet de bal voor. Daan mist net, maar Frank staat weer goed om zijn tweede van de dag hard binnen te schieten.

Een aanval via een uittrap van Paul komt goed bij Frank, hij schermt de bal goed af. Roy is meegelopen op rechts en wordt aangespeeld. Roy geeft hem direct door en speelt op Bram die net koud in het veld staat en de bal precies bij Frank (die was doorgelopen in de zestien meter) op het hoofd legt zodat hij niet veel moeite heeft om de 6-0 binnen te koppen.   Hierna krijgen we nog enkele dotten van kansen maar ze gaan er niet in.

Toch kunnen we tevreden zijn met het resultaat.

Opstelling:          Paul, Michel (Gerben 45e) Roy, Coen, Sander, Nick, Maarten, Daan(Bram 45e) Frank, Jordy (Arno 50e) Peter (Alfred 5e)

Walter was nog wel stand-by maar hoefde niet in actie te komen.

Doelpunten :     Nick Bisselink, Alfred van Ree Coen Geurts, allen 1x, Frank van Aalst 3x