Vogelenzangweg 31
7071PT
ULFT
tel. 0315-683725

Nadat er vorige week een goede overwinning op SC Meddo geboekt werd (3-2 overwinning), stond deze zondag SC Lochem op het programma.

Ulftse Boys kende de volgende opstelling: Hidde Vinkenvleugel, Twan Kraan, Milan Robben, Stefan Mijnen, Joris Beumer, Jochem Robben, Caz de Ruijter, Kees Weijers,Yorick Kaal, Omar Osman, Jelle Immink

De wedstrijd begon vrij goed voor Ulftse Boys, de eerst 15 minuten hadden de Boys het overwicht. Er was een kleine kans voor Caz de Ruijter, maar die kwam niet helemaal goed uit met zijn stappen. Na het eerste kwartier kwam Lochem wat beter in de wedstrijd en namen zij het heft meer in handen.  Dit leidde echter niet echt tot grote uitgespeelde kansen.

Na 35 minuten viel Caz de Ruijter geblesseerd uit en werd hij vervangen door Sjoerd te Boekhorst. Ook na de wissel werd aan beide kanten weinig gecreëerd.

De tweede helft was eigenlijk het zelfde beeld als de eerste helft. Duels werden vooral op het middenveld uitgevochten met nauwelijks kansen voor beide partijen. Trainer Wilco Geerts probeerde nog wat te weeg te brengen door wisselen: Dominiek Seinhorst, Edo Van Hal en Enes kwamen erin voor Omar Osman, Kees Weijers en Yorick Kaal. Helaas leverde deze wissels geen nieuw elan op.  Het eindresultaat was dan ook een echte 0-0 wedstrijd, waar beide teams niet echt ontevreden over zullen zijn, aangezien geen enkele partij recht had op  meer.

Door het gelijkspel blijft Ulftse Boys op de 3e plek staan met 16 punten uit 8 wedstrijden. Volgende week spelen we de altijd lastige uitwedstrijd tegen SV Basteom. Daar hopen wij de draad weer op de pakken en punten mee naar huis te nemen.