Ulftse Boys wint na knotsgek duel! - v.v. Ulftse Boys

Ulftse Boys wint na knotsgek duel!

Ulftse Boys 1 (zon)

5 - 4

SC Meddo 1 (zon)

Competitie

4e klasse C

Datum

2 april 2023 14:00

Scheidsrechter

R.F.B. Ebbers

Accommodatie

Sportpark 't Oerseveld
Vogelenzangweg 31
7071PT
ULFT
tel. 0315-683725

Zondag 2 april was het weer de hoogste tijd voor de Ulftse gladiatoren om lekker te voetballen. De tegenstander was SC Meddo uit Meddo die onderaan de ranglijst te vinden is. Ulftse Boys zal moeten winnen om de aansluiting op nummer 2 te houden en om kans te maken op de 3e periodetitel. 

Aan Ulftse kant starten de volgende 11 strijders: Mo Staring, Kees Weijers, Wouter Bluemink, Stefan Mijnen, Joris Beumer, Jochem Robben, Caz de Ruyter, Sjoerd te Boekhorst, Omar Osman, Jelle Immink en Yorick Kaal. Ook zaten er weer mensen de bank warm te houden dat waren dit maal Harm Keuben, Edo van Hal, Tom Halfman, Nino van Osch, Dominiek Seinhorst en tenslotte Milan Robben. 

Ulftse Boys begon de wedstrijd heel goed op het kletsnatte lekker ruikende veld. De eerste 30 minuten werden gedomineerd door Ulftse Boys en dit resulteerde in een snelle 1-0 van Jelle Immink dat werd vervolgd met een 2-0 van wederom onze topscorer Stefan - hij is niet de jouwe maar de -  Mijnen. Dan denk je misschien pootjes naar achter en het koppie in de zon maar niks was minder waar want Meddo maakte binnen 2 minuten 2 doelpunten die werden ingeleid door knullig balverlies van Ulftse Boys. 

In de kleedkamer hield Wilco Geerts, de Ulftse puntenpakker, de heren scherp en praatte de 11 jongens moed in. 

De tweede helft begon Ulft wederom goed en maakte Yorick Kaal 3-2 en kort daarna 4-2. Allebei prima goals van onze gelegenheid spits Kaaltje.  Maar wederom kwam de trots uit Meddo terug tot 4-3 na een miscommunicatie in de eigen 16 van Ulft. Spanning helemaal terug zou je denken maar nee daar is onze verlosser uit het mooie Bergh: Yorick Kaal maakt een hattrick en daarmee de 5-3. Nu de wedstrijd uitspelen, maar ook dit was niet genoeg: na een totaal verkeerde voorzet schoot de “rechtboetuh” van Meddo de bal de bovenhoek in. Het is 5-4 en daarmee de eindstand. 

Ulft pakt wederom belangrijke punten en komt gelijk in punten met nummer 3 Lochem.  En het moet dan ook zo zijn: de volgende wedstrijd is Lochem - Ulftse Boys. Deze wedstrijd kunt u komen bekijken op 16 april om 14:00 op sportpark de Elze, tot dan! 

Verslag: Mo Staring
Foto’s: Chantal Parauti

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!