Collectieve off-day voor de E1

Ulftse Boys JO11-1

0 - 7

AZSV E2

Competitie

E-pupillen zaterdag, E1, 2e klasse 13

Datum

15 november 2014 9:00

Accommodatie

Sportpark Immerloo
Loostraat 22 A
6924AE
LOO GLD
tel. 0316-261164

Zaterdag 15 november traden de mannen van de E1 aan in de arena tegen het E2-elftal van AZSV. Nadat we er zeker van waren dat we toch echt op een voetbalveld stonden en niet op een beach-soccerveld vanwege het vele zand, begonnen we aan de warming-up.

Al snel bleek dat de mannen van de E1 een collectieve ATV-dag opgenomen leken te hebben, passes kwamen niet aan, de mannen vonden elkaar niet met het overspelen van de bal, dus veel balverlies en zodoende stonden we binnen 5 minuten al achter met 0-1.

Nu is een snelle achterstand een scenario waar we wel aan gewend zijn, alleen deze keer konden we de schade niet inhalen, sterker nog: binnen no-time was het al 0-2. Het wedstrijdbeeld kon door de mannen niet meer veranderd worden, en dus liepen we achter de feiten aan, steeds weer dook AZSV voor onze keeper Mo “de Muur” op.

AZSV was en bleef te sterk voor ons, we konden geen vuist maken en uiteindelijk hebben we de wedstrijd met 0-7 verloren. Een enkele goede actie van een paar spelers van onze kant konden daar helaas niets aan veranderen, ook al waren we door deze acties nog wel een keer of drie dicht bij een tegendoelpunt. Maar zelfs de eer van een tegentreffer werd ons door de defensie van AZSV niet gegund.

Jammer, maar we verdienden het ook niet om te winnen, hoezeer we ook als trainers élke speler en elke wedstrijd positief willen benaderen. Dit keer zat het er gewoon niet in, en dus vol goede moed op naar de volgende pot!!

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!