Datum

29 november 2014 10:15

Accommodatie

Onbekend

Afgelopen zaterdag stond de wedstrijd tegen DZSV F1 op het programma. Op papier leek dit
Een makkelijke wedstrijd te worden, maar dit viel nogal tegen, Vanaf het begin van de eerste helft kwam onze verdediging onder druk te staan en in de 5e minuut werd de score geopend door DZSV. Deze achterstand werd gelukkig binnen 2 minuten hersteld. Jory scoorde met een mooi afstandsschot de 1-1. Door goed keeperswerk van Ties en het goede verdedigen konden wij de 1 - 1 vasthouden. Aan het einde van de 1e helft kreeg de keeper van DZSV een schot van Jory niet onder controle waardoor Orlando kon scoren . Met deze gelukkige 1-2 voorsprong ging wij rusten.

In het begin van de 2e helft kwamen we al snel op 1 - 3 door een goal van Max. Ondanks deze voorsprong kwam de rust niet terug in het spel en werd de druk voor de goal alsmaar groter. In de 5e minuut scoorde DZSV de aansluittreffer. Door een dosis geluk en een paar mooie reddingen van Jory werd de voorsprong vastgehouden. Vlak voor het eind werd de verlossende 2 - 4 gescoord door Merijn. Door deze overwinning en het verlies van SDOUC zijn de jongens op een mooie 2e plaats geeindigd.