Prins Bernhardlaan 7
7221BA
STEENDEREN
tel. 0575-451547

Op zondag 7 april stond de wedstrijd SV Basteom tegen Ulftse Boys op de agenda. Aan de aftrap stonden de volgende elf namen: Hidde Vinkenvleugel, Max te Lintum, Stefan Mijnen, Milan Robben, Joris Beumer, Wouter Bluemink, Cas Heuvels, Kees Weijers, Omar Osman, Harm Keuben en Jelle Immink. Op de bank zaten: Noah van Hal, Dion Robben, Roy Jansen, Pim Slutter, Mo Staring en Luuk Aalders. Om 14:00 uur werd, onder leiding van de heer Bruil, afgetrapt op sportpark Het Hooge Wessel.

Het startschot klonk en de wedstrijd begon met een onmiddellijke intensiteit. Al snel liet SV Basteom zien dat ze vastberaden waren om de wedstrijd te domineren. In de 2e minuut van de wedstrijd zorgde Ries Heitkonig voor een vroege voorsprong voor SV Basteom met een slap schot.

Echter, Ulftse Boys liet zich niet ontmoedigen en vocht terug met vastberadenheid. In de 10e minuut kregen ze een vrije trap toegekend en stond Stefan Mijnen klaar om zijn kans te grijpen. Met een perfecte uitvoering krulde hij de bal langs de muur en de verbijsterde doelman van SV Basteom, waardoor Ulftse Boys gelijk maakte.

De wedstrijd bleef intens en beide teams gaven geen centimeter toe. Net voor de rust slaagde Ulftse Boys erin om de leiding te nemen. Omar Osman sprong hoog op een perfect uitgevoerde voorzet en raakte de bal met een krachtige kopbal die het net deed trillen, waardoor Ulftse Boys met 1-2 de leiding nam net voor de rust.

Na de rust bleef SV Basteom vechten om terug te komen, maar het mocht niet baten. Ondanks hun vastberadenheid slaagde Ulftse Boys erin om hun voorsprong vast te houden en de wedstrijd eindigde in een 1-2 overwinning voor Ulftse Boys.

Het was een intense en spannende wedstrijd waarin beide teams alles gaven. Aanstaande donderdag 11 april om 20:00 uur staat de thuiswedstrijd Ulftse Boys tegen Angerlo Vooruit op de planning. We hopen dan ook op jullie, altijd aanwezige, steun en support!