7076AD
VARSSELDER
tel. 0315-630414

Zondag 3 december stond de uitwedstrijd tegen GWVV op het programma. De opstelling van Ulftse Boys was Mo, Wouter, Pim, Stefan, Joris, Jochem, Caz, Twan, Kees, Dominiek en Jelle. Wissels waren Cas, Harm, Roy, Max en Omar.

In het eerste half uur gebeurde er weinig. Beide teams creëerden weinig en kwamen niet echt aan het voetballen. In de 36e minuut kwam GWVV er aan de rechterkant door en scoorde de spits van Varsselder uit een hoge voorzet. Nog geen minuut later was diezelfde spits alweer er door en ging 1 op 1 met de keeper en scoorde de 2-0. In de 43e minuut scoorde een andere voorhoede speler van GWVV de 3-0 uit een terug gekopte vrije trap. Drie tegengoals  bij rust door fouten aan Ulftse kant.

In de rust werd er 3 keer gewisseld. Stefan verliet het veld voor Max, Cas kwam erin voor Kees en Roy kwam erin voor Pim.

De 2e helft had Ulftse Boys weer veel meer de bal en GWVV zakte verder in. In de 2e helft kwam Ulftse Boys wat meer aan het voetballen, maar de echte mogelijkheden kwamen pas in het laatste kwartier. In de 80e minuut kwam Harm erin voor Jelle en Omar voor Jochem. In de extra tijd kon Harm nog de 3-1 binnen knikken uit een goede voorzet van Joris. Dit was ook de eindstand.

Zondag 10 december speelt Ulftse Boys een thuiswedstrijd tegen Angerlo om 14.00.  De spelers zullen tegen Angerlo de rug weer moeten rechten na deze slechte wedstrijd in Varsselder.