35'
40'

F-pupillen zaterdag, F3, 5e klasse 38

12 september 2015 10:00

Door prachtig samenspel en behendigheid halen de jongens van U.B. F3 de eerste punten voor de competitie binnen. De F3 begon de wedstrijd zeer fraai door in de 1e minuut al te scoren. En dan gaat het voetballen al een stuk makkelijker. De wedstrijd speelde zich vooral af op de helft van AD '69. Alhoewel AD '69 de achterhoede flink had dichtgetimmerd wist de U.B. de weg naar het doel wel te vinden. De U.B. ging met 6-0 voorsprong de rust in. Na de rust zette de U.B. hun triomf voort door er nog 4 fenomenale doelpunten in te knallen. Door de ruimte die U.B. kreeg van AD '69 konden de spelers van de U.B. zijn talenten tonen waardoor sommigen zelfs boven zichzelf uitstegen. Fantastisch gespeeld jongens!!