1 - 4

DZC '68 B4

B-junioren zaterdag, B1, 4e klasse 16

26 september 2015 13:00

Zaterdag 26 september moesten we tegen DZC '68 B4. De eerste paar minuten begonnen goed, we creëerden kansen en lieten goed spel zien maar na 8 minuten kreeg DZC een vrije trap. De bal lag iets voor de 16 en de tegenstander schoot hem erin 0-1 achter. Even later kregen we een penalty tegen, want er was hands gemaakt door Joel Martinez en DZC benutte de penalty 0-2. Wij waren wel goed maar we maakten de kansen niet af. Toen kwam er weer een counter van DZC en keeper Niels kwam net te laat, waardoor we met 0-3 gingen rusten.

2e helft

We kwamen de kleedkamer uit met een goed gevoel en we dachten dat het nog kon. Helaas konden we nog steeds niet de kansen afmaken. Noah Werner speelde een uitstekende wedstrijd, hij ging telkens goed langs de lijn en gaf hem dan voor in de 16 maar de de kasen werden niet afgemaakt. We kregen een vrije trap rond 26 meter en Gorkem wilde hem nemen en deed dat ook goed, want het werd 1-3. Daarna ging het weer fout, weer via een counter, en zij scoorden de 1-4.